.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia.

Info.

Resursele de pe site sunt trimise de utilizatori sub forma freeware si nu incalca drepturile de autor.

Descarca jocuri full 2017

Counter Strike 1.7

Counter Strike 1.7 - 4.3 out of 5 based on 7 votes

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Counter-Strike este unul dintre cele mai jucate jocuri de tip shooter din toate timpurile. La inceput el a fost doar un mod al jocului half-life dar apoi s-a creat propria s-a versiune. Cele mai jucate versiuni sunt: cs 1.5, cs 1.6, cs condition zero, cs source si cs global offensive. Gameplay-ul este asemanator in toate jocurile din serie doar pe parcurs s-au adus mici modificari si rezolvari de bug-uri.

Counter Strike este inca jucat pentru ca este customizabil iar jucatorii isi pot crea skinuri, harti, modele si modifica serverele dupa bunul plac. La servere cea mai mare evolutie au avut-o serverele de tip zombie care sunt complexe si sunt foarte jucate. Ca servere noi au mai aparut: furien, hns, deathrun, paintball, etc.

Aceasta versiune numita CS 1.7 reuseste sa aduca multe modificari chiar daca este creata pe platforma cs 1.6. Cs-ul aduce skinuri, modele, texturi, sunete noi care sunt mult mai bine create. Pentru acest cs aveti nevoie de un computer mai bun pentru ca are o grafica mai buna.

 

Click aici pentru Download!

Pentru ca setarile sa ramana(nume, setari, etc) debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg. Fisierele le gasiti in folderul cstrike.