Download Counter Strike Warzone

Counter Strike Warzone - 4.6 out of 5 based on 19 votes

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

CS 1.6 Warzone este un cs nemodificat care ofera multe optiuni benefice. Fata de restul cs-urile ofera update-uri recente si multe rezolvari ale bug-urilor.

Acest kit este unul dintre cele mai jucate pentru ca setarile ramane salvate in config(nume, sensibilitate, sunet, etc). In acest joc va recomand sa jucati modurile clasic, respawn si gungame. Daca doriti sa deveniti un jucator profesionist va recomand mai ales modurile respawn si gungame.

Această versiune, Counter Strike 1.6 Warzone nu diferă foarte mult de versiunea Originală. Însă versiunea această este îmbunătățită, fiind cea mai optimă pentru a juca CS 1.6. Avem parte de modificări precum meniu din tasta H, protecție a clientului și multe altele. Funcționează pe orice pc sau laptop, nefiind nevoie de o placă video performantă, putem juca acest joc în bune condiții chiar și cu placa video integrată. Este o versiune nouă, ultimele update-uri fiind integrate la sfărșitul anului 2018. În 2019 vom integra de asemenea update-uri noi pentru ca jucătorii să aibe cea mai bună versiune de Counter Strike.

Click aici pentru Download!

Click aici pentru download arhiva.

Pentru ca setarile sa ramana(nume, setari, etc) debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg. Fisierele le gasiti in folderul cstrike.