Download Counter Strike 1.6 Romania

CS 1.6 Romania - 4.1 out of 5 based on 61 votes

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Esti gata sa incerci un counter-strike 1.6 tradus aproape in totalitate in lb. Romana ? CS 1.6 Romania ofera skinuri moderne, sunete frumoase, texturi si sprite-uri de ultima generatie.

Cs-ul poate fi jucat atat cu boti cat si cu prietenii pe servere online. Jocul este de ceva timp creat si este preferat de o multime de jucatori. Muzica de la inceput este tot un plus al jocului.

Primul pas in a juca acest joc este sa apasati butonul download, dupa descarcarea completa instalati jocul iar dupa finalizare trebuie sa rulati counter-strike.exe care se afla pe desktop.

Counter Strike 1.6 românesc, este o versiune plăcută mai ales pentru cei ce iubesc România! Avem modificări variate și câteva lucruri din joc traduse în limba română. Este un kit frumos ce merită încercat. În lista de internet avem doar servere românești frumoase din diferite moduri precum zm, furien, gg, respawn, etc. Un joc minunat în care nu te vei plictisi niciodată.

Ce parere aveti despre acest joc ?

Click aici pentru Download!

Pentru ca setarile sa ramana(nume, setari, etc) debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg. Fisierele le gasiti in folderul cstrike.